Wenkbrauwstyling

JUST BROWS | BIG DIFFERENCE


De perfecte wenkbrauw. Daar kan geen facial of personal trainer tegenop. Relax in onze beautysalon en na een halfuurtje heb jij de perfecte look. Dat is hét effect van waxing of tinting door onze professionele wenkbrauwspecialisten.

Wat bieden wij aan op wenkbrauw gebied?


Henna brows: Henna brows zijn super populair en dat verbaast ons niets. Met brow henna krijg je namelijk heel strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Tinting Regular: Met wenkbrauwverf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het ideaal om voor regular verf te kiezen.

Wenkbrauwstyling: Wenkbrauwstyling doen we met behulp van een pincet of een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het bijna pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes.

Waxing € 16,50
Wenkbrauwstyling met wax en/of pincet
Eyebrow tinting Regular € 16,50
De verf kleurt alleen de haartjes, niet de huid.
Waxing & henna tinting € 37,50
Zowel de haartjes als de huid worden gekleurd. Op de huid voor 5-14 dagen.
Wimpers verven € 16,50
Je wimpers worden geverfd, voor extra definitie.