Visagie

Visagie is niet simpelweg het aanbrengen van één dikke laag cosmetica om er zo strak mogelijk uit te zien. Een professionele make-up artist werkt subtiel en probeert u er beter uit te laten zien.

Voor mooie natuurlijke make-up is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke stijl en persoonlijkheid. Wij zijn getraind om bepalende factoren in acht te nemen bij het bepalen van uw make-up. Wilt u een positieve boost aan uw uiterlijk en uitstraling geven? Laat uw make-up op een professionele manier aanbrengen.

Bij Salon Unique wordt er rekening gehouden met uw specifieke wensen en wordt er gekeken naar uw gelaatskenmerken. Er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en eventuele littekens en oneffenheden. Bij het aanbrengen van de make-up worden positieve gelaatstrekken geaccentueerd en de mindere kanten gecamoufleerd.

Een afspraak bij Salon Unique is uiteraard ook een ideaal moment om advies en tips op te doen betreffende het zelf aanbrengen van make-up en daarnaast de verzorging van de huid. Zo kunt u het advies en het resultaat gebruiken als inspiratie of leermoment voor uw alledaagse make-up.

Visagie

Make up is erg persoonlijk. Elke gelegenheid vraagt weer om een andere look. Een lichte make-up is bedoeld voor dagen waarop u net dat beetje extra wilt. Als u een avondje uit gaat, kunt u gaan voor een avondmake-up.
Het aanbrengen van de make-up duurt gemiddeld 30 minuten en kost 30,00 euro