Over ons

Mijn naam is Eline van der Donk, eigenaresse van Salon Unique. Schoonheidsspecialist en kapper met een grote passie voor het vak. In 2013 ben ik gestart met mijn kapsalon en schoonheidssalon. Ondertussen bestaat de salon alweer enige tijd en geniet ik elke dag van mijn werk.
* * *
De producten waar ik mee werk sluiten aan bij mijn eigen visie. Nooit heb ik durven dromen om van een kleine salon een totaal concept neer te kunnen zetten. Door elke dag hard te werken en veel te leren ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.
* * *
Elk jaar probeer ik een opleiding/specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik 4 vakdiploma’s en 30 certificaten op zak. Maandelijks volg ik cursussen/trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Stralende groet,

Eline


Mijn naam is Bregje Baltjes, ik ben 27 jaar oud en woon in Zaltbommel.
* * *
In 2011 heb ik de opleiding Allround Kapper afgerond en ben ik in een kapsalon gaan werken. Daarna ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik ruim 7 jaar als ambulant kapster gewerkt. Na deze ervaring te hebben opgebouwd was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
* * *
Sinds 18 november 2019 werk ik met veel plezier bij Salon Unique als Topstylist. U kunt bij mij terecht voor knippen, mooie kleuringen en fijne producten. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week ook op zaterdag.

Kom jij ook een keer langs om je haar te laten knippen? Dan zet Bregje alvast de koffie en thee voor je klaar.