Haarbehandelingen

Persoonlijker kan het niet. We beschikken over twee kappersstoelen zo heb je geen last van een rumoerige kapsalon met veel andere klanten om je heen. Je kunt hier ontspannen zitten terwijl je haar weer in model wordt gebracht.

Bij ons kun je terecht voor een look dat bij jou past en jouw persoonlijkheid naar voren laat komen. Wij blijven goed getraind om een coupe te knippen die bij iemands gezicht en uitstraling past. Een goede coupe en styling kunnen ervoor zorgen dat je eigen persoonlijke en mooie kenmerken nóg meer er uit springen. Want: ‘Wat bij je past, maakt je mooi!'

Een mooie look begint natuurlijk met gezond en glanzend haar. Wij hebben voor ieder haartype en iedere coupe de juiste producten van ELEVEN en OLAPLEX in huis. Daarnaast is het belangrijk om de juiste stylingtools te gebruiken. In onze salon maken we gebruik van verschillende tools zoals de Evryday Brush, Dyson en MaxPro. Wij geven je graag advies over welke stylingproducten en tools jij het beste kan gebruiken.

 • Wassen, knippen, drogen
  € 32,00
 • Wassen, knippen, föhnen
  € 42,00
 • Wassen, föhnen kort haar
  € 32,00
 • Wassen, föhnen lang haar
  € 37,00
 • Kind t/m 10 jaar knippen
  € 24,50
 • Opsteken
  € 45,00

Kleurbehandelingen

''HAIRCARE DOESN'T HAVE TO BE COMPLICATED, IT JUST NEEDS TO WORK''

Joey Scandizzo (4x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O’Toole (Australische fotograaf van het Jaar) zijn in 2011 het merk Eleven Australia gestart. Vooral Joey had, vanuit zijn kappers achtergrond, een grote behoefte aan een range van simpele maar doeltreffende producten die door zijn personeel en de cliënten in zijn salon gemakkelijk te begrijpen zouden zijn, Een merk dat de Australische levensstijl belichaamt en perfect past bij de Nederlandse “way of life”.

Vrij van parabenen, siliconen, gluten, vegan en dierproefvrij. VERPAKKING 100% RECYCLEBAAR

 • Kleuren vanaf
  € 37,00

Kleurprijs is afhankelijk van lengte haar en soort behandeling. Een specifiekere kleurprijs kan vaak telefonisch of in de salon gegeven worden.