Huidverbetering

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Discovery (kennismaking)
± 75 minuten € 63,50
Kom je voor het eerst bij ons? Boek dan altijd eerst een Discovery (kennismaking). Wij gaan je huid analyseren en stellen een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past. Samen bekijken we of we een match zijn voor elkaar, waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van skincare en welk doel jij voor ogen hebt.
Onze huidspecialisten werken met Dermalogica voor een optimale huidverbetering. Voor elk huidtype en voor elke huidconditie maken wij een ProSkin behandeling/advies op maat. Bij ons kiest u zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Dermalogica staat in de beautywereld bekend als een no-nonsense merk zonder toegevoegde geur en kleurstoffen, niet getest op dieren en met een frisse kijk op huidverbetering.

De gezichtsbehandelingen worden opgebouwd uit verschillende modules volgens de richtlijnen van Dermalogica. Na een huidanalyse en in goed overleg met u, wordt de behandeling samengesteld uit de volgende modules afhankelijk van de tijd die u kiest:

  • Dubbele reiniging (+Face mapping)
  • Exfoliatie
  • Extracties (verwijderen van onzuiverheden)
  • Touch therapie (massage)
  • Deep treatment (masker + serum)
  • Dermal layering (verzorging + advies)

ProSkin
± 30 minuten € 40,50 + 1 module
± 60 minuten € 73,50 + meerdere modules
Pro Power Peel Dermalogica’s meest krachtige peeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling werken we aan de fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne. De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er wordt gebruikt gemaakt van melkzuur, glycolzuur en salicylzuur.

Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig. Deze peeling bestaat 1 tot 5 lagen.

Pro Power Peel
+ 30 minuten (alléén gezicht) € 75,00
± 60 minuten (gezicht en decolleté) € 105,00

Specialistische Treatments

Dermaplanning
± 60 minuten € 89,95
Dermaplaning is een behandeling waarbij een gespecialiseerd mesje wordt gebruikt om dode huidcellen en fijne vellushaartjes te verwijderen. Het wordt beschouwd als een fysieke vorm van peeling en maakt de huid zacht, glad en stralend. Dermaplaning is veilig voor de meeste mensen, met weinig risico op bijwerkingen. Voor deze procedure is geen hersteltijd nodig, wat het gemakkelijk maakt. Het kan worden gebruikt voor elk huidtype en voor iedereen met o.a. acenelittekens, doffe huid, droge huid, door de zon beschadigde huid en fijne rimpels.

Algen peeling
± 60 minuten € 82,00
De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Combinatie Buccal/bindweefselmassage
± 60 minuten € 75,00
De nadruk ligt bij de bindweefselmassage op het verlengen van de spieren in het gezicht. Hierdoor wordt de huid gelift en worden verklevingen opgeheven. Bij de buccalmassage masseren we de spieren in het gezicht vanuit de mond. We dragen bij dit gedeelte van de behandeling natuurlijk handschoenen en begeleiden je goed door de behandeling. De resultaten zijn verbluffend.

Bindweefselmassage
± 45 minuten € 55,00
De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht en hals. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt.

Microneedling
± 75 minuten € 135,00
Microneedling is een minimaal invasieve procedure, waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd. Door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggend weefsel namelijk gedwongen om meer collageen aan te maken om de schade te herstellen. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid er voor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid zodat de werking van deze producten toeneemt. Uiteindelijk zorgt dit ‘ondersteunde’ herstelproces voor een vermindering van de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels, verslapping en onregelmatigheden zoals littekentjes. Het gehele gezicht wordt behandeld.

Microneedling zone
± 45 minuten € 85,00
Voor de aanpak van zones in het gezicht, bijvoorbeeld plaatselijke pigmentaties, littekens of plaatselijke rimpelvorming.

Spot Remover
± 15 minuten € 26,95
Met de Spot Remover kunnen oneffenheden als bloedblaasjes, steelwratjes, rode puntjes, pigmentvlekjes en spider naevi worden verwijderd. Tijdens deze behandeling wordt een fijn naaldje op de huidaandoening geplaatst en door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken.

* Modules zijn bijvoorbeeld: epileren, harsen of verven wimpers/wenkbrauwen. Mocht u meer modules willen toevoegen aan uw behandeling dan aangegeven staat is dit tegen een meerprijs van € 5,00 per module.