Verstevigen

Hoe ontstaat een verslapte huid?

Het is een natuurlijk proces dat de huid verslapt. Dit geldt voor de gezichtshuid maar ook voor de lichaamshuid. De verslapping van de huid ontstaat door de afbraak van de collageenvezels. Dit is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid, welke dient als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt. Hoe snel deze afbraak van deze collageenvezels verloopt, is afhankelijk van genetische factoren (erfelijkheid) maar ook van de levenswijze die we erop na houden. De grootste collageen afbrekers zijn de zon, roken, en veel suikers eten. Ook ongezond eten met weinig vitaminen beïnvloedt de aanmaak van collageen negatief.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met behulp van verschillende behandeltechnieken is het mogelijk om tekenen van verslapping te verminderen. We gaan proberen om je huid te stimuleren om zich van binnenuit te vernieuwen, te verjongen dus. Op een natuurlijke manier, dus zonder botox o.i.d., krijgt je huid daardoor een jongere, frissere en vitalere uitstraling.

Behandelingen voor de verslapte huid.

Vanuit Dr. Murad bieden wij diverse behandelingen voor anti-aging. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van intensieve peelings, bijvoorbeeld met fruitzuren, om de huidcondities te verbeteren. Er zijn drie soorten Dr. Murad behandelingen. Het verschil zit hem in de sterkte van de behandeling.

Dr. Murad Fruitzuur Treatment 45 minuten € 40,00
Dr. Murad Light Treatment 60 minuten € 65,00
Dr. Murad Medium Treatment 75 minuten € 75,00
Dr. Murad Intensive Treatment 90 minuten € 110,00
Bindweefselmassage 45 minuten € 40,00
Genosys Facial 60 minuten € 115,00
Genosys Eye 20 minuten € 39,95
Genosys Dermapen 30 minuten € 75,00