Gevoelige huid

Hoe ontstaat een gevoelige huid?

Veel mannen en vrouwen hebben een gevoelige huid, en dan met name in het gezicht. Een gevoelige huid kun je omschrijven als een huid die sterker en sneller reageert op prikkels van binnen- of buitenaf. Sommigen denken dat hier niets te doen is omdat het allemaal te maken heeft met genetische aanleg, maar dit is absoluut niet waar. Natuurlijk kan het zijn dat een gevoelige huid ‘in de familie zit’, maar veel vaker wordt het veroorzaakt of verergert door allerlei andere oorzaken, en zo leiden tot huidklachten zoals voeding, diëten, stress, medicijnen, weersomstandigheden, milieuvervuiling en verkeerde cosmetica.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Allereerst zal er een uitgebreide intake plaatsvinden en goed naar de huid worden gekeken. Vervolgens zal de behandeling er op gericht zijn om jou huid zo snel mogelijk tot rust te brengen, je huidbarriere te herstellen en je huid te laten wennen aan de producten.

Behandelingen voor de gevoelige huid.

We gaan voorzichtig te werk en bouwen de behandeling langzaam en stapje voor stapje op. Ik gebruik voor de behandeling van de gevoelige huid een speciale productlijn van Murad. Er zijn drie soorten behandelingen. Het verschil zit hem in de sterkte van de behandeling.

Dr. Murad Quick Treatment 30 minuten € 30,00
Dr. Murad Light Treatment 60 minuten € 65,00
Dr. Murad Medium Treatment 75 minuten € 75,00
Dr. Murad Intensive Treatment 90 minuten € 110,00