Decaar

De Bio-Peeling (Algen kruidenpeeling) is de unieke biologische peeling van Decaar deze is ontwikkeld door een derma- en kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën.

Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven na de behandeling en u kunt zich gewoon opmaken. De Bio Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Decaar Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

De Bio-Peeling pakt huidproblemen aan zoals:
Acne & vette huid
Overmatige pigmentatie & levervlekken
Couperose
Littekens, grove poriën & striae
Rimpels & preventieve werking

Wist u dat acne behandelingen worden vergoed bij Salon Unique door uw zorgverzekeraar mits u daarvoor verzekerd bent? Salon Unique is gespecialiseerd, gediplomeerd en overal bij aangesloten!

De Bio Peeling werkt ‘van binnen naar buiten’ en dat proces duurt na de behandeling nog 10 dagen. Na de behandeling wordt ook geadviseerd om zeker niet onder de zonnebank te gaan, veel water te drinken, een spf 30 te smeren en de huid goed verzorgen.